SCHADEHERSTEL - GLASSERVICE
  HOME > RUITREPARATIE >
 
     
 
.
RUITREPARATIE - UW VOORRUIT BEPAALT UW ZICHT OP DE WEG

Als daar iets mee aan de hand is dan bent u bij ons OVING zichtbaar aan het beste adres.

Een steentje dat met 100 kilometer per uur uw voorruit raakt, een aanrijding of inbraak: ruitschade zit in een klein hoekje. Herstel of vervanging is precisiewerk, waarvoor de juiste aanpak en de juiste materialen vereist zijn. Bij OVING wordt elke ruitreparatie uitgevoerd door een ervaren vakman.

Ter bescherming van de inzittenden heeft de carrosserie van uw auto een kooiconstructie, waarvan de ruiten een essentieel onderdeel zijn. Uit veiligheidsoverwegingen kunt u de reparatie of vervanging van een kapotte ruit daarom het beste toevertrouwen aan een echte Ruitenspecialist zoals OVING.

Wij werken volgens de officiële fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele onderdelen en materialen. Herstellen of vervangen? Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag.

Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie.

Hebt u een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt. Heeft u geen verzekering voor ruitbreuk dan hebben wij speciale tarieven voor u.

Bovendien krijgt u 12 maanden Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.
   


       FOCWA - EUROGARANT

        RENAULT ERKEND SCHADEBEDRIJF
 
 

SCHADEHERSTEL - GLASSERVICE - RUITREPARATIE

AUTOSCHADE OVING - 12 MAANDEN RUIT REPARATIE GARANTIE EN DE CARROSSERIEGARANTIE BLIJFT VAN KRACHT