VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER UW AUTOSCHADE
  HOME > RENAULT ERKEND SCHADEBEDRIJF >
 
     
 
Renault Erkend Schadebedrijf
BIJ ONS RENAULT ERKEND SCHADEBEDRIJF HERSTELT UW RENAULT 100%

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt uw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet uw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is uw Renault bij Renault Erkend Schadeherstel in veilige handen. Want de autotechnici die hier werken volgen regelmatig speciale Renault-cursussen. Ze beschikken als eerste over de nieuwste reparatiemethoden.

Jaarlijks wordt gecontroleerd of bedrijf en medewerkers nog wel voldoen aan de strenge eisen van Renault.

ORIGINEEL RENAULT
Bij het herstel worden uitsluitend originele Renault-onderdelen gebruikt. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw Renault zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau behoudt. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto wordt niet aangetast.

RENAULT MERKGARANTIEBEWIJS
Na herstel van de schade ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs. Dit bevestigt dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar. Het Merkgarantiebewijs garandeert u dat uw Renault na het herstel op alle aspecten weer in dezelfde staat verkeert als vóór de schade. Een veilig gevoel, dat alleen Renault Erkend Schadeherstel u kan geven.

RENAULT ERKEND SCHADEHERSTEL
● Schadeherstel conform Renault eisen
● Renault vervangend vervoer
● Gebruik van originele Renault onderdelen
● Geen effect op restwaarde
● Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd*
● Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.
● Als u aangesloten bent bij MyRenault dan krijgt u 15% korting op uw schadeherstel!**

*   Indien van toepassing
** Het Renault Erkend Schadebedrijf zal My Renault leden op vertoon van hun OVING My Renault pas of OVING My Renault+ pas 15% korting verlenen op plaatwerkschade op basis van de schadecalculatie in geval er geen tussenkomst is van verzekeringsmaatschappij.
   

       FOCWA - EUROGARANT
VRAAG EN ANTWOORD OVER UW SCHADE
 
 

BIJ OVING RENAULT ERKEND SCHADEBEDRIJF HERSTELT UW RENAULT 100%

AUTOSCHADE OVING - SCHADEHERSTEL CONFORM RENAULT EISEN EN NA DE REPARATIE 4 JAAR RENAULT MERKGARANTIE